Met Torra wordt het zeker zomer

Eind vorig jaar brachten twee Hobokense dames een eigen lijn van sweaters op de markt onder het label Torra. Vandaag lanceerden Kelly Van Tongerloo en Annelies Michiels hun zomershirts. 


Kinderen van 3 tot 14 jaar kunnen hun hartje ophalen aan de leuke prints en het zachte katoen. Kelly en Annelies bieden fair wear-shirts in organisch katoen met prints die iedereen aanspreken. 
“T shirts met drukke prints zijn er al in overvloed. We willen dat onze shirts opvallen door hun eenvoud”, verklaren de ontwerpers. 

Annelies Michiels
Torra gaat ook voor een goed doel. Een stukje van de opbrengst wordt gereserveerd voor bewustwordingsprojecten rond autisme. "Heel wat organisaties doen mooi werk, maar er is nog veel onbegrip. Wij richten ons op autisme-projectwerking omdat wij allebei een zoon hebben met ASS (AutismeSpectrumStoornis).", zegt Annelies, "Wie een kledingstuk van Torra draagt zegt eigenlijk: voor mij hoort iedereen erbij. Wat je ook anders en dus uniek maakt. En dat zijn we tenslotte toch allemaal, niet?"

Kelly Van Tongerloo
"De verwijzing naar autisme houden we heel subtiel: er zit geen merklabel in de nek dat voor irritatie kan zorgen, er zit een streepje humor in, …", verklaart Kelly.
Hip de zomer in, en tegelijk ook nog je steentje bijdragen aan een betere wereld: meer moet dat niet zijn.
De shirts zijn te koop bij Kelly in Dagbladhandel De Witte.  De Witte is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 6 tot 18 uur, op woensdag van 6 tot 17 uur en tenslotte op zaterdag van 6 tot 13 uur. 
De shirts zijn ook online te koop via www.torra-clothing.com

Reacties

Populaire posts