Stickerverkoop Rode Kruis

Op donderdag 27 april start het Rode Kruis met hun jaarlijkse stickerverkoop. Ook de afdeling Zuiderdistrict (Hoboken en Wilrijk) doet hieraan mee.


De afdeling Zuiderdistrict zet zich in op verschillende vlakken: preventieve hulpverlening op evenementen, rampenwerking, bloedinzameling, jeugdwerking, sociale hulpverlening, organisatie van cursussen en bijscholingen, internationale samenwerking en de zorgbibliotheek.
Al deze activiteiten, waarvan de meeste gratis zijn voor de gebruikers,  kosten heel wat geld.
De belangrijkste bron van inkomsten is de stickerververkoop tijdens de 14-daagse.U kan de sticker aankopen op donderdag 27/4, vrijdag 28/4 en zaterdag 29/4 bij de vrijwilligers op het kruispunt van de R11 met de Boomsesteenweg te Wilrijk. Indien u de sticker daar aankoopt, gaat de opbrengst naar de lokale afdeling Zuiderdistrict. Het is best mogelijk dat u de vrijwilligers ook op andere plaatsen in Hoboken en Wilrijk gaat tegenkomen. Een sticker kost €5.
.
Lukt het niet om een sticker te kopen, dan is een gift op rekeningnummer BE47 0011 3582 9580 o.v.v. 'Gift' ook zeer welkom. Een fiscaal attest is verkrijgbaar vanaf €40 op jaarbasis.

Meer info: www.zuiderdistrict.be .

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Vergeet uw reispas en kids-ID niet!

Foto: feestelijke opening kiosk

Kioskplaats krijgt terug kiosk

Weinig jonge sollicitanten op jobbeurs

Dieter Von Deurne & The Politics

1 Mei wielrennen en Grote Prijs Moretus

Historische sprokkels: De Kermis van Hoboken van 1559

90ste editie van de 1 Mei-prijs in Hoboken

U was weer geweldig!

Studio 28: Jungle Edition