Voetpaden in wijk Moretusburg worden vernieuwd

Het district Hoboken laat de voetpaden in de Columbusstraat en de Lieven Bauwensstraat in de wijk Moretusburg vernieuwen. Ook het voetpad dat de twee straten langs de kerk verbindt, wordt aangepakt. De werken starten op 23 juni en duren tot 10 augustus.


De voetpaden in deze straten worden aan beide zijden heraangelegd. De aannemer zal ook de boomkaders verbreden, zonder dat de voetpaden breder worden. Zo krijgt het aanwezige groen meer plaats om te groeien.

Op dinsdag 23 juni starten de werken in de Columbusstraat. Het einde van deze werken is voorzien rond 10 juli. Daarna wordt er verder gewerkt in de Lieven Bauwensstraat tot 10 augustus 2015.

Er zal een parkeerverbod gelden in de straten. Aangezien het om smalle straten gaat, worden ze mogelijk tijdelijk afgesloten. Dit hangt af van de vordering van de werken. De bewoners werden met een brief op de hoogte gebracht van de werken. Het is mogelijk dat zij hun oprit een tijd niet kunnen bereiken met de wagen. Ze kunnen wel altijd te voet hun huis bereiken. De duur van deze periode wordt aangegeven met verkeersborden.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Nello en Patrasche vatten TORRA bij de horens...

Historische sprokkels: Café De (Nieuwe) Spiegel: een naam om als 'monument' te beschermen

Historische sprokkels: Rond de kiosk

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 3

Van A tot Zwaantje - een eigenzinnig ABC over Hoboken - 2

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 1

Historische sprokkels: van Rode Molen tot frituur

Een nieuw "kunstwerk" voor Nello en Patrasche?

Historische sprokkels: kijk op Moretusburg

Nieuw: Bar 24 aan terminus Schoonselhof