Voetpaden in wijk Moretusburg worden vernieuwd

Het district Hoboken laat de voetpaden in de Columbusstraat en de Lieven Bauwensstraat in de wijk Moretusburg vernieuwen. Ook het voetpad dat de twee straten langs de kerk verbindt, wordt aangepakt. De werken starten op 23 juni en duren tot 10 augustus.


De voetpaden in deze straten worden aan beide zijden heraangelegd. De aannemer zal ook de boomkaders verbreden, zonder dat de voetpaden breder worden. Zo krijgt het aanwezige groen meer plaats om te groeien.

Op dinsdag 23 juni starten de werken in de Columbusstraat. Het einde van deze werken is voorzien rond 10 juli. Daarna wordt er verder gewerkt in de Lieven Bauwensstraat tot 10 augustus 2015.

Er zal een parkeerverbod gelden in de straten. Aangezien het om smalle straten gaat, worden ze mogelijk tijdelijk afgesloten. Dit hangt af van de vordering van de werken. De bewoners werden met een brief op de hoogte gebracht van de werken. Het is mogelijk dat zij hun oprit een tijd niet kunnen bereiken met de wagen. Ze kunnen wel altijd te voet hun huis bereiken. De duur van deze periode wordt aangegeven met verkeersborden.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Vergeet uw reispas en kids-ID niet!

Foto: feestelijke opening kiosk

Weinig jonge sollicitanten op jobbeurs

1 Mei wielrennen en Grote Prijs Moretus

Kioskplaats krijgt terug kiosk

Dieter Von Deurne & The Politics

Historische sprokkels: De Kermis van Hoboken van 1559

Muziek in 'ne living'

U was weer geweldig!

Met Torra wordt het zeker zomer