Nello en Patrasche vatten TORRA bij de horens...Vorig jaar brachten Kelly Van Tongerloo en Annelies Michiels hun eigenzinnige kledinglijn TORRA op de markt. Eerst sweaters voor de winter en het voorjaar, daarna t-shirts voor een warme zomer. Kleurrijk en opvallend, om aandacht te vragen voor ASS (Autisme Spectrum Stoornis), een ontwikkelingsstoornis waar beide dames via hun zonen mee geconfronteerd worden. Een deel van de opbrengst van TORRA werd gereserveerd voor ASS onderzoek.
De nieuwe t-shirts werden officieel voorgesteld door districtsschepen Koen Raets.
Links op de foto Annelies Michiels, rechts Kelly van Tongerloo
Nog geen jaar na de lancering van hun eerste product pakken de dames ambitieus uit met nieuwe shirts. Voor dit project gaan ze scheep met het district Hoboken. De twee Hobokense helden Nello en Patrasche staan in gestileerde vorm op de t-shirts. Zij staan voor onvoorwaardelijke vriendschap en trouw, maar ook voor solidariteit. TORRA krijgt hiermee een lokale verankering, en het verhaal van Nello en Patrasche en de waarden erin vervat, worden weer wat verder uitgedragen. Allemaal voor het goede doel, want deze keer gaat de opbrengst van de shirts INTEGRAAL naar wetenschappelijk onderzoek. Alleen onder die voorwaarde mogen het silhouet van de romanfiguren en het logo van het district gebruikt worden.

Iedereen doet mee. De t-shirts zijn beschikbaar voor kinderen van 5 tot 95 jaar. Voor één exemplaar betaalt u 22,00 euro. Per 2 krijgt u ze voor 20,00 euro per stuk.


Net als bij de sweaters en de eerste reeks t-shirts, is er ook nu een postkaart uitgegeven om de boodschap te verspreiden. Die kost 1,50 euro.Het verhaal van Nello en Patrasche inspireert iedereen.
TORRA steunt bewustzijnsprojecten rond autisme

De shirts en kaarten zijn te koop bij Kelly in Dagbladhandel De Witte.  De Witte is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 6 tot 18 uur, op woensdag van 6 tot 17 uur en tenslotte op zaterdag van 6 tot 13 uur. 
De shirts zijn ook online te koop via www.torra-clothing.com

Reacties

  1. Prachtige T-shirts en mooi initiatief... jullie hebben alvast onze steun ! ! Bestelling onderweg ! !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts