Zoete verleiding met Nello's Blond en Patrasche dubbel

Foto © 2017 Peter De Vos 

Een week of wat geleden werd ik uitgenodigd door Daisy, zaakvoerster van Ababbel aan de Kapelstraat, om een nieuwe creatie te komen proeven: bierpralines. Ze presenteerde melk en pure chocoladebonbons, met een vulling op basis van Nello's Blond en Patrasche dubbelbier.

De combinatie van bier en chocolade is verrassend lekker. De zoetere melkchocolade combineert uitstekend met de wat bittere smaak van de lichte Nello's, terwijl de pure chocolade een fijne bittere toets geeft aan de fluweelzachte vulling met de zoetere dubbele Patrasche.
De chocolade bevat geen andere vetten dan cacaoboter, van nature aanwezig in de cacaoboon. De vorm is eenvoudig, zonder franje en tierlantijntjes. De zuiverheid van de gebruikte ingrediënten primeert.

De pralines worden vervaardigd zonder  kleur-, bewaar- of smaakmiddelen. Dat betekent dat de houdbaarheid eerder beperkt is. Maar dat is toch het minste van onze zorgen, niet?

Je hoeft nog niet onmiddellijk naar de winkel te lopen om een doosje van dat lekkers aan te schaffen. De verkoop wordt gelanceerd tijdens de Matsuri op 7 mei e.k. 

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Vergeet uw reispas en kids-ID niet!

Foto: feestelijke opening kiosk

Kioskplaats krijgt terug kiosk

Weinig jonge sollicitanten op jobbeurs

Dieter Von Deurne & The Politics

1 Mei wielrennen en Grote Prijs Moretus

Historische sprokkels: De Kermis van Hoboken van 1559

90ste editie van de 1 Mei-prijs in Hoboken

U was weer geweldig!

Studio 28: Jungle Edition