Rioleringswerken Schoonselhoflei, Sint-Bernardsesteenweg onderbroken

Op maandag 7 augustus start rio-link met rioleringswerken in de Schoonselhoflei in Hoboken. Daardoor zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn op de Sint-Bernardsesteenweg richting Kiel van 7 tot en met 11 augustus.


De werken aan de Schoonselhoflei zijn nodig om de nieuwe vleugel van het Don Bosco-college aan te sluiten op de riolering van de Sint-Bernardsesteenweg. De werken zullen verlopen in 2 fasen.

In de eerste fase (van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus) wordt de verbinding gelegd die de riolering van de Sint-Bernardsesteenweg zal koppelen aan de aan te leggen riolering van de Schoonselhoflei. Tijdens de tweede fase die start op vrijdag 11 augustus wordt de nieuwe riolering in de Schoonselhoflei aangelegd.

Omleiding
De Sint-Bernardsesteenweg zal in de eerste fase ter hoogte van de Salesianenlaan in de rijrichting van het Kiel worden afgesloten. Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus is er dus geen doorgaand verkeer mogelijk komende van Hemiksem richting Kiel. Het verkeer dat  van Hemiksem komt, volgt de omleidingssignalisatie via de R11 (Krijgsbaan) richting de A12 (Boomsesteenweg) om het Kiel te bereiken.

Bij de start van de tweede fase wordt de Sint-Bernardsesteenweg opnieuw opengesteld voor doorgaand verkeer en is er geen omleiding.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Josée Ceuppens exposeert in Dienstencentrum Groen Zuid

Op boekenjacht onder de lentezon

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 3

Historische sprokkels: kijk op Moretusburg

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 1

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 7

Nieuw: Bar 24 aan terminus Schoonselhof

Nello en Patrasche vatten TORRA bij de horens...

Lachgas: niet om mee te lachen!

Hoboken gaat door het groene lint: wandelen langs gebouwen en monumenten op 10 september