Muziek op de camping: woensdag 24 augustus

Op woensdag 24 augustus zijn we helaas weer aan het laatste luik van Camping Louisa 2016. Die avond is iedereen terug vanaf 20 uur gratis welkom in park Sorghvliedt voor alweer een topavond.

Pigbag Army
Pigbag Army
PIGBAG was de naam van de discobar van Pascal Braeckman uit de jaren tachtig (Tomtesterom, Beste Vrienden, Wauters vs. Waes) Een discobar die Pascal deze zomer nieuw leven inblaast, maar dan live!
Hiervoor roept hij de hulp in van goede vrienden Jan Van Eyken (De Kreuners) en Axl Peleman (zanger, bassist). Een vrouw mag echter niet ontbreken. Pascals oog valt op duizendpoot Eline De Munck, een klok van een stem, waarmee hij in het verleden reeds fijn samenwerkte. Howie Dunham aka Buzz achter discobar Pigbag gaat de uitdaging aan om de live-band in de juiste richting te dirigeren. PIGBAG staat voor een negentig minuten durende rollercoaster doorheen de muziek van de jaren ’90, van De La Soul tot The Red Hot Chili Peppers. (Her)Beleef de jaren ’90 op een pittige en verrassende manier met PIGBAG!

Circolito
Circolito met 'RRRush'
Circolito is hét circusatelier uit Mechelen, een productiegroep van twaalf getalenteerde jongeren tussen 14 en 18 jaar. Met hun tweede voorstelling RRRush komen ze nu naar Hoboken.
Jongleren, dans, toss-the-girl, zweet, banquine, concentratie, acrobatie, stofwolken, stemmen en spanning wisselen elkaar af.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Josée Ceuppens exposeert in Dienstencentrum Groen Zuid

Op boekenjacht onder de lentezon

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 3

Historische sprokkels: kijk op Moretusburg

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 1

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 7

Nieuw: Bar 24 aan terminus Schoonselhof

Nello en Patrasche vatten TORRA bij de horens...

Lachgas: niet om mee te lachen!

Hoboken gaat door het groene lint: wandelen langs gebouwen en monumenten op 10 september