Lentepoets 2015. Iedereen doet mee!

 In 2015 halen we de schrobborstels, zeemlappen, sponzen en poetsmiddelen weer boven op zaterdag 25 april.



Dit jaar is onze slogan: “Iedereen doet mee!” Dat klinkt misschien als een kleine overdrijving, maar we weten zeker dat het kan als we opnieuw mogen rekenen op jouw enthousiasme.
Om je meteen goed op weg te helpen, krijg je een handig pakket om van al je buren Lentepoetsers te maken. Geen pakket ontvangen? Vraag het aan via deze link.

Zoals altijd is deelnemen supersimpel:

  1. Schrijf je straat in via www.opsinjoren.be/lentepoets.
  2. Deel de flyers uit aan je buren en overtuig ze om mee te doen
  3. Hang de affiche “Wij doen mee!” aan de ramen
Iedereen poetst ecologisch
Deze editie willen we ook graag het milieu een hart onder de riem steken. Elke deelnemende straat krijgt van ons een eco-poetspakket met soda, bruine zeep en azijn. Het enige wat je moet doen, is je pakket ophalen op één van de ophaalmomenten.

Iedereen krijgt/hergebruikt een bloembak
Bij de Lentepoets horen bloemen. Elk deelnemend gezin krijgt een bloembak met bloemen. Zij die er voor kiezen om hun bloembakken zelf aan te planten met de straat, krijgen een herbruikbare bloembak. Die ze vijf jaar kunnen laten schitteren in hun straat. Zij die niet zelf aanplanten halen hun aangeplante bloembakken op in een verdeelpunt.

Iedereen mag een feestje houden na het poetsen
Wil je de buren graag een hapje en drankje aanbieden na het poetsen? Dat kan! Jekan kiezen uit twee formules:
  • Lunchboxen: keuze uit veggie of met vlees. Een lunchbox is voor 25 personen. U mag er maximaal 3 bestellen
  • Een budget van maximum 100 euro
Organiseer je liever een groot feest? Ook dat kan. Hou er wel rekening mee dat je slechts 2 maal per jaar een groot feest mag organiseren.

Kom je ondanks al die fijne voordelen toch nog twijfelaars tegen? Probeer ze dan te overtuigen met een startpakketje. Alvast bedankt voor je inzet om er weer een spetterende Lentepoets van te maken.

Alle verdere informatie kan u hier vinden.

Reacties

Populaire posts