Scheldezonen versus Dice/Mastbooms

De week van de amateurkunsten (WAK) wordt in Hoboken feestelijk ingezet door Concertband De Scheldezonen. Het thema van de WAK 2016, ‘MATCH’, verwijst naar samenwerkingsverbanden tussen kunstenaars, artiesten, verenigingen en publiek. 

Repetitie met Silke Mastbooms (© Jeroen Geuens)

De Hobokense harmonie heeft de ideale match gevonden in de zangers Tom Dice (Eurosong) en Silke Mastbooms (The Voice). Op zaterdag 30 april brengen ze samen een gevarieerd en licht verteerbaar programma van harmoniemuziek, filmmuziek en catchy popsongs. De songs werden speciaal bewerkt voor harmonie door Hobokenaar en toetsenist Benjamin Jacobs.

Concertband De Scheldezonen is sterk geworteld in het Hobokense verenigingsleven. Al in 1868 werd de zangkring De Scheldezonen opgericht. Twee jaar later zag de Fanfaremaatschappij De Scheldezonen het levenslicht. Nog wat later werd, na aankoop van enkele klarinetten, de fanfare omgevormd tot harmonie. Het orkest, dat 75 leden telt, staat sinds 2001 onder leiding van Erik Mast en is al jaren een vaste waarde in het Antwerpse amateurmuzieklandschap.Wie wil komen proeven van de verrassende match van harmonie- en popmuziek is welkom op zaterdag 30 april 2016 om 20u in zaal Extra Time, Louisalei 24 te 2660 Hoboken. 
Info en tickets: www.scheldezonen.be.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Wandelen in de Groene Zuidelijke kamers van Hoboken en Wilrijk

Vergeet uw reispas en kids-ID niet!

Video: Dag van het park 2017, Hydepark

Weinig jonge sollicitanten op jobbeurs

Historische sprokkels: kijk op Moretusburg

U was weer geweldig!

Foto: feestelijke opening kiosk

Dieter Von Deurne & The Politics

Kioskplaats krijgt terug kiosk

Dienstencentrum Victor De Bruyne blaast 35 kaarsjes uit